П`ятниця, 03.05.2024, 22:35
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцените сайт
1. Отлично
2. Неплохо
3. Хорошо
4. Плохо
5. Ужасно
Всього відповідей: 40
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

ЗОШ №7 вітає Вас з початком нового 2008-2009 навчального року. Варто зазначити, що це - 46-ий навчальний рік нашої школи(як засвідчив Ю.В. Середа(директор).). На лінійці було створено дитяче свято, від якого першокласники в захваті... На даному етапі в школу зареєстрівалося 45 першачків. Звичайно цифри не вражають, але на наступні роки передбачаються більші цифри.

Особисті привітання від редакційної групи газети "ОРИГІНАЛ"!!  Успіхів та натхнення!

 

Переглядів: 702 | Додав: motion | Дата: 01.09.2008 | Коментарі (0)

nullІз початку року середня зарплата на Черкащині зросла на 32 %, повідомляють у Держкомстаті України. У січні середня зарплата на Черкащині складала тисячу 212 гривень, а в липні вона зросла до тисячі шестисот гривень. Найбільший ріст рівня середньої зарплати зафіксовано за травень. Загалом в Україні середня заробітна плата із початку року зросла на 27 %. У липні середня зарплата штатного працівника в Україні склала тисячу 930 гривень.
Переглядів: 586 | Додав: motion | Дата: 29.08.2008 | Коментарі (0)

nullУ липні в Черкаській області середня заробітна плата працівників склала 1663 гривні. Це на 5 з половиною відсотків більше, ніж у червні цього року, і майже на 4 % більше розміру заробітної плати штатного працівника регіону. Найвищий рівень заробітної плати у липні було зафіксовано на підприємствах Донецької області, а найменший – у Тернопільській, повідомляють у Державному комітеті статистики
Переглядів: 683 | Додав: motion | Дата: 28.08.2008 | Коментарі (1)

nullЦієї весни та літа зовнішнє незалежне оцінювання пройшли близько п‘ятнадцяти тисяч черкаських випускників. Загалом вони показали непогані результати у тестах зі всесвітньої історії, фізики, економіки, географії та математики. Натомість тести з історії України, української мови та літератури на „відмінно” склали лише 6-7 % випускників нашої області. За словами начальник Головного управління освіти та науки Черкаської облдержадміністрації Олени Фещенко, результати незалежного тестування свідчать, що випускники звичайних шкіл показали не гірші знання за випускників спеціалізованих закладів та ліцеїв.
Переглядів: 627 | Додав: motion | Дата: 28.08.2008 | Коментарі (0)

nullЗапровадження зовнішнього незалежного оцінювання є значним досягненням у сфері освіти. Про це учора на обласній конференції працівників освіти заявила начальник Головного управління освіти і науки Олена Фещенко. 

Результати ЗНО, за словами Олени Василівни, дали можливість зробити висновок, що за якісними параметрами система освіти області є конкурентноспроможною. 

Цієї весни та літа тестування проходили 14,7 тис. черкаських випускників. Загалом черкаські випускники показали непогані результати у тестах з всесвітньої історії, фізики, економіки, географії, математики. Натомість тести з української мови і літератури, історії України на „відмінно” склали лише 6-7 % випускників з Черкащини.  

Окремо Олена Фещенко висловила занепокоєння наявністю великої мережі профільних загальноосвітніх навчальних закладів, оскільки результати незалежного тестува ... Читати далі »
Переглядів: 629 | Додав: motion | Дата: 27.08.2008 | Коментарі (0)

nullДо початку нового навчального року пожежники перевірили навчальні заклади Черкащини щодо їхньої готовності до роботи. Результати перевірок свідчать, що рівень організації заходів безпеки у закладах освіти не відповідає поставленим вимогам. Відсутність автоматичної пожежної сигналізації, систем оповіщення людей про пожежу, невідповідність шляхів евакуації, несправність електропроводки, відсутність або несправність джерел зовнішнього протипожежного водопостачання – це лише частина найпоширеніших порушень, які становлять загрозу життю й здоров’ю дітей. Цього року співробітники державного пожежного нагляду за порушення вимог пожежної безпеки притягли 7 посадових осіб до адміністративної відповідальності, призупинили експлуатацію сорока шести ділянок електромереж та вісімнадцяти приміщень.
Переглядів: 686 | Додав: motion | Дата: 27.08.2008 | Коментарі (0)

Поки усі ми насолоджувалися відпочинком на літніх канікулах, наша школа не пустувала. Протягом цих літніх канікул у нашому навчальному закладі проводилися різноманітні ремонтні роботи.
Так, було обновлено фойє школи, коридори 2 го поверху, деякі кабінети, приймальня; придбано значну кількість нових шкільних меблів.
15 го серпня нашу школу відвідала міська комісія, яка перевіряла рівень підготовки навчального закладу до нового навчального року. 
Начальник управління освіти Сергій Іванович Саєнко відзначив, що цьогоріч колективом ЗОШ №7 було прикладено чимало зусиль для покращення умов навчання. Так, були відзначені кабінети музики(зав. каб. – Cаєнко І.М.), народознавства(зав. каб. – Сірокваша Т.Г.), української мови(зав. каб. – Черкащанко Н.Г.), математики(зав. каб. – Ткаченко Ю.О.).
На сайті управління освіти було вказано, що за результатами об’їздів усіх шкіл комісія була приємно вражена проведеними ремонтними роботами в ряді шкіл. Наша школа у цьому спис ... Читати далі »
Переглядів: 686 | Додав: motion | Дата: 26.08.2008 | Коментарі (2)

nullГазета «Дело» склала рейтинг кращих шкіл великих міст України за результатами зовнішнього тестування.

П’ятірка кращих шкіл з математики виглядає таким чином:

Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій - 100 відсотків відмінників;

Черкаський фізико-математичний ліцей - 100;

Фізико-математичний ліцей при Львівському університеті - 97.89;

Дніпропетровський обласний ліцей-інтернат фізико-математичного профілю - 97.62;

Український фізико-математичний ліцей Київського університету ім. Шевченка -97.06.

П’ятірка кращих шкіл з української мови і літератури:

Українська гімназія N 1 (Івано-Франківськ) - 97;

Класична гімназія при Львівському університеті - 90;

Український гуманітарний ліцей Київського університету ім. Шевченко - 86;

Український фізико-математичний ліцей Київського університету ім. Шев ... Читати далі »
Переглядів: 743 | Додав: motion | Дата: 21.08.2008 | Коментарі (3)

nullДо початку нового навчального року вже готові понад 98 % шкіл Черкащини. А підготовка приміщень до роботи в осінньо-зимовий період завершиться до першого жовтня. За словами начальника Головного управління освіти та науки Черкаської облдержадміністрації Олени Фещенко, також цього року в школах області передбачається ввести у дію 50 автономних топкових.

Переглядів: 618 | Додав: motion | Дата: 20.08.2008 | Коментарі (0)

Цього тижня розпочалась перевірка шкіл міста щодо стану їх підготовки до нового навчального періоду. Комісія за участю представників управління освіти, санепідемслужби, пожежної служби щодня перевіряє по шість шкіл. 

Перші дні показали, що керівництво шкіл якісно підійшло до процесу підготовки, – зазначає начальник управління освіти Сергій Саєнко. – Практично усі необхідні роботи у навчальних закладах уже виконані.

Цього року на ремонт покрівель та каналізації у школах із міського бюджету виділялось близько 3,0 млн. грн. Наступного року управління освіти сподівається отримати на ці роботи удвічі більше коштів. Косметичні ж ремонти рекреацій, кабінетів, створення нових кабінетів інформатики відбувається за рахунок батьків.

– Найбільш проблемним у школах залишається стан санвузлів, – розповідає Сергій Саєнко. – Саме тому ми впроваджуємо Програму «Шкільний туалет», де буде визначено стандарт, що саме має бути у шкільному туалеті, як він має виглядати. На виконання зах ... Читати далі »
Переглядів: 702 | Додав: motion | Дата: 19.08.2008 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 5 6 »